1992-11-08

Morbida Nycker 9

Svart streck

Jag ser ett papper
Jag ser ett stort vitt papper med ett rakt streck
Jag ser det svarta strecket som trycker mot min hjärna pulserar sväller fyller upp hela synfältet sväljer mig och jag  ser bara svart svart streck som expanderar utåt och
Jag ser världen innifrån och det stannar vid väggen men sen bryter det igenom och väggen blir ett med mig och nu ser jag husen och bilarna men det sväljer dem också och
Jag ser människor och staden som lyser och jag fylls av ett sken och vi är många nu och
Jag ser hur det glöder i jordens inre och det är varmt och ett svart streck sväljer jorden och nu är det tomhet och kallt och substansen sprids ut tunnas ut jag tunnas ut och växer och det smärtar det gör ont ont ont vi gör ont och det är ont och smärtan bleknar och spänns ut som en ballong av sten och...
POFF!!
Jag ser ett papper

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar